16. lokakuuta 2017

Opiskelua opiskelun perään


Kuten ilmi kävi jo pari postausta sitten että olen aloittanut taasen opinnot, tällä kertaa restonomiksi Lahden Amk:issa, niin voin kertoa että kun pian lähden pariksi kuukaudeksi työharjoitteluun, tulevat koulupostaukset olemaan aika yleisiä. Myös muutama englanninkielinen postaus saattaa ilmestyä tänne juurikin edellämainittujen asioiden takia.

Linkittelen ne tuonne reunaan erikseen jotta opettajillamme tulee olemaan helpompaa löytää kyseiset tekstit jotka vaikuttavat numeroihini.  →

Syy miksi aloitin koulun jälleen kerran oli yksinkertaisesti halu edetä omalla urallani, eli päästä vuoropäälliköksi/kahvilapäälliköksi tai ylipäätään "isompaan" asemaan. Kuitenkin näin parin kuukauden koulunkäynnin jälkeen olen alkanut miettiä josko unelmatyöni olisikin kuitenkin jotain muuta. Hieman alle kuukauden päästä aloitan työharjottelun vastaanoton puolella hotellissa joka sijaitsee Muoniossa. En ole koskaan tehnyt töitä vastaanotossa joten tulevaa loppuvuotta odotan hieman kauhun, sekä jännityksen sekaisin tuntein. Tiedän kyllä että tulen pärjäämään ihan hyvin sillä kielitaitoni ja asiakaspalvelutaitoni ovat hyvät, silti ajatus siitä että olen 900km päässä kodistani, eläimistäni ja tukijoukoistani on hieman pelottava. 

Fretit menevät hoitoon vanhempieni luokse jossa parhaillaan remppaillaan sisätarhan loosseja parempaan kuntoon (Koitan ottaa kuvia kunhan ne ovat valmiit!) jotta tilaa olisi enemmän ja freteillä olisi mukava majailla siellä sen aikaa kun minä olen poissa. Yksi loossi on kooltaan n. 155cm x 190cm ja viime visiitilläni yhdistin nämä lämmitetyt kopperot putkella toisiinsa joten nyt tilaa temmeltää on puolet enemmän. Sisätarhojen yhdistämistä ulkotarhaan en uskalla vielä tehdä, liian isot tilat hirvittävät lähinnä minua, sillä jos tilaa on 1,5m x 3,8m sisällä ja ulkona n. 3m x 4m, on frettejä vaikea seurata. En myöskään ole täysin varma että osaako tuo nuorimmainen kulkea niin näppärästi sisältä ulos koska kulku ei ole tule olemaan ihan yksinkertaisimmista päistä. Joten oman mielenterveyteni vuoksi fretit saavat viettää hoitoaikansa tällä kertaa vain sisätarhassa! Katsotaan sitten keväämmällä uudestaan jos pääsen lähtemään reissuun. 

Koulusta vielä sen verran että se tulee kestämään noin kolmisen vuotta jonka aikana tulen opiskelemaan kuinka toimia esimiehenä ja myyjänä, sekä mahdollisuus testata vielä aktiviteetti/elämystapahtumien järjestämistä. Opinnäytetyöstäkin minulla on jo pieni ajatus mutta katsotaan mihin tämä elämä vie vielä tässä parin vuoden aikana. 

Jos teillä on heittää ideoita minulle jo seuraavaan työharjoitteluun (Alkaa jo 26.02.2018)  niin otan ehdottomasti ideoita vastaan! Ottakaa kuitenkin huomioon että paikan tulisi olla jokin matkailuun, hotelliin tai ravintolaan liityvä. Erityisesti Päijät-Hämeen alueella toimivat ko. mestat otan hyvin huomioon koska kesä olisi kuitenkin kiva viettää täällä töissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti