12. joulukuuta 2017

Service concept analysis

Palvelukonseptin analyysi on tämän päivän aiheena. Eli miten Harriniva toimii palvelussaan kokonaisuudessaan ja millainen on yrityksen palveluiden prosessi, mistä se koostuu?

Avaintekijät:

Harrinivassa näin vastaanottopuolella tärkein asia on asiakkaat, (näiden kautta myös matkatoimistot) sekä toimiva varausjärjestelmää. Ilman näitä, koko hotellipalvelua ei tarvitsisi eikä sitä olisi. 

Iso avaintekijä on myös itse yrityksen työntekijät, sillä jokainen yritys tarvitsee rinnalleen toimivan työtiimin ja ihmiset jotka ovat valmiita tekemään yrityksen eteen paljon töitä. 

Jos laajennetaan näkökulmaa vastaanoton ulkopuolelle, isoja avaintekijöitä on myös kalusto millä asiakkaamme liikkuvat eli moottorikelkat ja autot. Myös työkavereinamme toimivat huskyt ovat erittäin tärkeä osa yritystä, sillä talvella on paljon asiakkaita 5-days-, ja 7-days-huskys safariohjelmilla.

Lisäarvo:
  • Luonto
  • Safarit
  • Eläimet
  • Iloinen ja asiantunteva henkilökunta
  • Maailman puhtain ilma
  • Aktiviteettien laadukkuus
Koska aktiviteetit joita tarjoamme pohjautuvat eniten elämyskokemukseen niin monet palaavat takaisin kokemaan aktiviteetit uudestaan. 
Palvelun kokonaisuus asiakkaan näkökulmasta:

Kun asiakas varaa meiltä yöpymisen, ensimmäinen asia mitä teemme on tarjota asiakkaalle aktiviteettejamme ja kertoa liikkumisen mahdollisuuksista. Asiakkaan kanssa käydään keskustelua siitä millaisen loman asiakas haluaa ja sitä kautta teemme varauksen. Kun asiakas saapuu hotelliin, vastaanotto kertoo ohjelman suurpiirteisesti ja ojentaa infolaput sekä avaimet. Tämän jälkeen vastaanotto on lähinnä apuna ja tukena jos asiakkaalle tulee jotain kysyttävää. Yleinen asiakkaan viihtyvyys riippuu henkilökunnan ammattitaidosta, säästä ja siitä miten hyvin heidät saadaan uppoutuman erilaisiin elämyksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti